Det här knäcket är fullständigt beroendeframkallande - det kan fler än jag intyga. ½ dl fin kallpressad rapsolja eller olivolja - har gjort med båda delarna
Köttet är klart när den visar 65 grader, tar ca 45-60 min, beroende på ugn. Blanda samman alla ingredienserna i en kastrull och låt det koka i 10-15 min
Där av dröjsmålet med recepten ur veckansreceptbok, ville vänta till helgen med att laga Amirs mat. T ex Cola-Ribs, som tar sin lilla tid i ugnen, och Pintxos, smårätter man sitter länge och plockar med över ett glas vin eller en öl
BBQ-grillad fläskytterfilé med äppelslaw (Linas matkasse). Har ju inte skrivit ut veckans matsedel. Mattias och barnen hade premiär för sommarsimskola ikväll, vi anmälde båda barnen till Härnösims Pingvin-kurs, där de börjar med frisim istället för som i kommunala med bröstsim
11-12 dl vetemjöl. Jäs degen i bunke under bakduk till dubbel storlek i 45-60 minuter. 1 ½- 2 cm breda beroende på hur stora bullar man vill ha. Grädda dem mitt i ugnen på 250 grader i 5-8 minuter. 11-12 dl vetemjöl. 1 ½- 2 cm breda beroende på hur stora bullar man vill ha
Veckansreceptbok går under temat "tillbehör till grillat". I receptboken Till grillat får vi tips och idéer till våra grillmiddagar, från fördrink, tilltugg och marinader till matiga rätter, såser och spännande sallader
GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
En god och mjuk smörgås men med minimal arbetsinsats- superbra nu när vardagen drar igång igen. Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”
Veckans middag. Mat & Middagar. Piroger. September 22, 2016 16. 44. Förra veckan blev det storbak här hemma, vi fyllde upp både magarna och frysen med smarriga piroger
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.