Servera rotfrukternaoch kikärterna på en bädd av ruccola med aioli ringlad över. Tricket för att få den här varma vintersalladen extra god är att rosta rotfrukterna rätt så att de verkligen får en gyllene och krispig yta och att salta och peppra ordentligt
Bl a hittade jag en Mozarellamix, som inspirerade mig till veckans vegetariska recept - en aubergine- och zucchinigratäng med tomatsås och just mozarella
Fyll den medhummus, fetaost, avokadooch rödlök. n och ser film just nu, medans jag smygbloggar. det enda som är bra med den månaden, är att den är kort
Imorgon är det en månad till tillträde och det är skönt att börja packa i tid så man kan rensa samtidigt så det bara är saker man verkligen vill spara som följer med in i nya lägenheten
Hacka löken och riv vitlöken, stek detta på medelhög värme i olja. Servera gärna med gott bröd alt. Konsistensen och smaken blir lite annorlunda, du kan behöva krydda lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.