Vecka 12 matsedel kommer här.....
Att vara mamma och gilla livet
Att vara mamma och gilla livet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 mars
  •  
  • Deg
  • 125 g margarin
  • 2 msk kallt vatten
  • 3 dl mjöl
  •  
  • Fyllning
  • 1 påse fryst, kokt broccoli
  • 1 liten rödlök
  • 1 brk avrunna kantareller
  • 2-3 dl riven cheddarost
  • grillkrydda
  • vitlökspulver
  •  
  • Äggstanning
  • 4 ägg 2 dl mjölk
  • 1.5 dl sweetchilisås
  • svartpeppar
  • paprikapulver
  •  
  • Ugn
  • 2 st broccolistånd (250g/st)
  • 1 köttbuljong 2 vitlöksklyftor 1 schalottenlök 7 dl vatten
  • 100 g vitlöksost
  • 5 dl vispgrädde
  • 3 dl riven ost
  • 1 tsk svartpeppar
  • salt
  • ev redning
  •  
  • Tillbehör
  • knaperstekta brödkrutonger(stek tärnat börd i smör med salt och svartpeppar tills de får färg runtom)
  • 200 g apetina fetaost
  • 250 g Kesella kvarg
  • 1 dl ajvar relish
  • 8 st landgångsbröd
  •  
  • Garnering
  • 250 g kesella kvarg
  • ruccola
  • coctailtomater
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • coctailkapris
  • oliver
  • 2 gula lökar
  • 2 vitlöksklyftor smör
  • 250 g baldspenat
  • 400 g krossade tomater
  • 1 grönsaksbuljong 1 dl svarta oliver
  • 4 dl Kelda pastasås mild ost
  • 9 lasagneplattor 2 dl riven gratängost
  •  
  • Ugn
  • 400 g kikärtor
  • 1 dl lättmjölk
  • 1 purjolök 1 msk majsstärkelse
  • 1 kruka persilja
  • 15 g smör
  •  
  • Tzaziki
  • 2 dl turkisk meze, matyoghurt
  • 2 morötter 1 vitlöksklyfta 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.