Skär bort skalet från melonen och tärna köttet i bitar (peta ut kärnorna). 1150 g fetaost . 115-20 blad mynta Rosta pinjenötterna i torr panna och låt svalna. 1Rör samman honung, olivolja och lime till en dressing. 1Tärna fetaosten. 1Vänd ner fetaost, melon ochmyntablad i dressingen
Jag har fått många bra recept och tips ur boken LCHF för tjejer av Cathrine Schück och det som jag testat senast är ärter smaksatta medmyntaoch citron samt fetaost
Strimla myntanoch strössla ut över den färdigbakade fetaosten. Skölj av fetaostenoch lägg i mitten. Skär av ändarna på rödlöken och skär den till smaka klyftor på ledden mellan fäste och topp
Smula fetaosten, riv citronsklet, hacka eller riv myntanoch ringa över lite olivolja. Blanda ihop allt och krydda efetr tycke och smak med salt och svartpeppar
Tidigare använde jag mynta enbart till mojito men det är ju riktigt gott i mat och bakverk också. På tallriken ligger också en grönsaksomelette och serrano skinka
Här i en finfin kombination medfetaostochmynta som går att förändra. De har en magisk dragningskraft, det är sällan jag gär förbi grönsaksdisken utan att få med mig ett par påsar polka och gulbetor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.