Strimla myntanoch strössla ut över den färdigbakade fetaosten. Skölj av fetaostenoch lägg i mitten. Skär av ändarna på rödlöken och skär den till smaka klyftor på ledden mellan fäste och topp
Här i en finfin kombination medfetaostochmynta som går att förändra. De har en magisk dragningskraft, det är sällan jag gär förbi grönsaksdisken utan att få med mig ett par påsar polka och gulbetor
Skär tomaterna i mindre bitar, skiva löken, hacka pistagenötterna grovt och blanda med quinoan. Salt fetaost till söta gubbar och så myntaoch pistage på det
Skär bort skalet från melonen och tärna köttet i bitar (peta ut kärnorna). 1150 g fetaost . 115-20 blad mynta Rosta pinjenötterna i torr panna och låt svalna. 1Rör samman honung, olivolja och lime till en dressing. 1Tärna fetaosten. 1Vänd ner fetaost, melon ochmyntablad i dressingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.