Ibland blir jag rädd och undrar vad det är för världvi lever i. Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att det är, tänk på vad kilopriset för oxfilé är och vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att det är något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Det gör man så klart som man vill - men hallon, lakrits och choklad är en gudomlig kombination. Bild från dagen då vi hade kafetömning på kvarvarande kakor, tårtor och bakelser
Så här i höstrusket vill jag ha färg som piggar upp mig. Kyckling är bra mat och går hem här hos oss. Blanda gurkmeja med kokvattnet till riset och koka det eller bulgur enligt anvisningpå förpackningen
Julbordet hemma hos Ankis syrra med sambo hjälps vi åt att ordna julmaten till och för vår del innebär det en del sillinläggningar och flera charkuterier från Håkans tillverkning på jobbet
Toppa den som du vill. I alla fall är det min favoritsemla. Roligt faktiskt att det finns miljoner varianter, på den traditionella klassiska semlan, idag
Vet inte när jag blev bjuden på det senast. Det kanske bara är jag. Vispa ägg och socker poröst. För en vecka sen var jag på kalas hos min sambos mormor och morfar
-) Vi har ett favoritrecept på ugnspannakaka vi ofta lagar med rotfrukter i, så när Sofie hade gjort rotfruktspannkakor kände jag med en gång att det var något för oss
Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra när det blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.