varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Varmrökt lax med basilikasås och ugnsrostade grönsaker, 4 portioner. ca 500 g varmrökt lax. ca 500 g varmrökt lax
Laxpasta med bacon och ärtor (4 port). Helgen lider mot sitt slut och denna söndag ska tillbringas i familjens sällskap utan något uppsatsskrivande i sikte
Dela laxfilén på mitten gnid in lite olivolja på fisken. Blanda ihop 1 del socker och 9 delar salt strö över detta på fisken, var sparsam med saltblandningen och lägg även på svart peppar, vitlökspulver och finhackad dill och gräslök
150 g varmrökt lax. 150 g färskost av philadelphiatyp 3 msk vispgrädde 150 g varmrökt lax skinn- och benfri 1 tsk citronsaft salt svartpeppar 3 msk röd stenbitsrom 4 skiva rågbröd 2 msk gräslök finklippt, eller dill 1 st citron små bitar
600 g varmrökt lax. Tillagning. 1. Lägg den kokta kalla skivade potatisen i en ugnsfast form. 2. Vispa grädden lätt (skall fortfarande vara lite rinnig)
Köp en varmrökt lax, koka lite färskpotatis, marinera lite spenat och lägg lite energi på en god kall sås till så har du en jättegod rätt att bjuda vännerna på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.