Rulla ihop och lägg med skarven ned på en plåt med bakplåtspapper. Skär några snitt med en vass kniv. Strö över hackade oliver, hackad mozzarellaoch basilika
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika och tomater
Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaterna och den gröna basilikan
Smöra brödskivornaoch lägg ut dem på en plåt med bakplåtspapper eller aluminiumfolie. Spritsa på lite tomatketchup och krydda med salt och peppar eller någon allkrydda
Toppa medmozzarella (sönderriven med händerna) och charkuterier (salami blev det här som du ser). När de börjar bli klara tillsätter du pastan och kryddar med salt och svartpeppar
Efter någon minut eller två så kommer mozzarellan att vara mjuk och lite krämig, lägg dem nu på brödenmedmozzarellanoch bladet mot brödet, så att den fint mönstrade tomatskivan syns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.