Smördegspuffar med ägg- och räksallad Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg Hemmets Journal
Festbricka med goda små munsbitar Fyllda champinjonhattar. Välj stora champinjoner och beräkna ca 2-3 per portion. Blanda 75 g bredbar leverpastej med 1 msk vispgrädde Hemmets Journal
Krustader med bacon och västerbottensost Idag är jag glad över två saker. 1. Det är jullov. Jag ska bara handla alla klappar, pynta granen och fixa lite sånt först Smaskelismaskens
Avokadomousse med räkor och löjrom 1 rödlök, finhackad. 2 avokado. 2,5 dl crème fraiche. 1 tsk citron, pressad. salt. 60 räkor, handskalade, stora och MSC-märkta www.koket.se
Skaldjurscoctail med vitlökskräm Cocktail0,5 kg frysta räkor 110 g gul stångsparris 170 g crabsticks i lake 200 g limfjordmusslor 0,5 gurka 1 purjolök 12 körsbärstomater citron dill www.koket.se
Smördegskringlor med skinka 2 msk smör. 1150 g finstrimlad skinka. 10. 5 st gul lök. 11 st rulle kyld smördeg. 11 st ägg. 12 msk finhackad persilja Hemmets Journal
Ostkorgar med skaldjursröra och färska räkor Ostkorgar. 2 dl västerbottensost. Skaldjursröra. 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 2 msk purjolök, fint hackad 2 msk dill, fint hackad 170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 5 msk löjrom 0,5 msk citron, pressad 0,5 krm salt 0,5 krm svartpeppar 4 kvist färsk dill www.koket.se
Parmesanflarn Postat av Elin måndag 22/05 2017 kl. 18. 48 Kommentera. Parmesanflarn. Det här är typiskt bra sista-minuten-fix om du har en bit parmesan hemma Tre tjejer i köket
Skaldjursröra med tångrom i västerbottenkorg Skaldjursröra170 g skalade räkor 100 g kräftstjärt 1 dl crème fraîche 3 msk majonnäs 3 msk tångrom 2 msk purjolök, finhackad 2 msk dill, finhackad 0,5 msk citronsaft salt peppar www.koket.se
Smördegssnurror med ädelost och timjan! Du behöver (25-30 st). 140 gram ädelost. 1 rulle kyld smördeg. 1-2 krm chiliflakes. 1/2 tsk torkad timjan. Gör så här Mikaela C -
Små pajer med skinka och ost 3 dl vetemjöl. 11 krm salt. 1125 g margarin. 11 msk iskallt vatten. 1Fyllning. 12 dl riven ost. 12 dl strimlad skinka www.koket.se
Fyllda champinjoner Ta ut och servera varma. Gratinera svamparna i mitten av ugnen i ca 10 minuter tills de fått fin färg och är genomvarmareceptfavoriter.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.