Getost och rödbetormed grillat surdegsbrödMycket enkelt och går jättebra att förbereda. Grilla brödet och ställ formen medrödbetorna och osten på grillen strax före servering
Lättgjord och ändå festlig start på middagen som funkar perfekt med att glas fylligt vitt vin. Krutonger 2-3skiva(or) bondbröd 1 msk rapsolja salt Svampsallad 200g skogschampinjoner 2 - 3 msk smör salt & peppar 100 g blandad sallad 150 - 200 g getost. 150 - 200 g getost
Lägg upp salladen på tallrik, lägg på den varmagetosten och garnera med nötter och rotfruktschips. Varm getost på salladsbädd med rotfruktschipsPortioner
Lägg upp sallad medgetosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Säsong för Granatäpplen Nu har vi kommit igång lite med matlagningen i det minimala hotellköket
Till huvudrätt pasta och till efterrätt frukt med tobleronesås. Till förrätt vart det getost. Skär dem i fina tärningar och blanda med salt, peppar och basilika
Rödbetscarpaccio medgetostcreme. Mosa alla ingredienser med en gaffel eller mixa med en stavmixer. Gnid av skalet under rinnande vatten och skiva sedan rödbetorna tunnt
Rödbetor, färdigkokta. Rotselleri med smör till bakningen. Getost. Bulgur med ev smaksättning. röbetor som jag delade i bitar och skar getost över, detta gratinerades innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.