Glöm inte toppa med en god ost. Vad har ni för favoritpålägget till varmamackor. Här hemma är svampstuvning nummer ett, så galet gott och ni ska få mitt allra godaste recept
Varmamackor m. Igår anammade vi "meat free monday" och åt en middag bestående av inget minsdre än gratinerade levain-mackormedsvampstuvning gjord på värmländska kantareller och Karl-Johansvamp
Gjorde varmamackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Smaka av med salt o peppar. Servera med god sallad. Man kan ju fylla detta med nästan vad som helst och det blir ändå gott
Här är varmamackormed lite italienskt stuk. Fortsätt med inlagd grillad paprika i strimlor, halverade små mozzarellabollar (eller skivad mozzarella) och halverade minitomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.