Så gott. Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Varmamackor var utmaningen på Fusion Food och eftersom jag precis varit i matlandet Jämtland där jag rekat lokalproducerad mat så inspirerades jag till den här, perfekt efter en dag i backen och serveras med fördel till en mörk öl eller ett glas gluewine
Jag gör aldrig varmamackor utan tomater. De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Riktigt gott. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Och det är ju alltid gott, tycker jag. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Gratinera ett par minuter till musslorna blivit varma. Räkspetten hade jag tänkt göra något kul med, men det blev inte så eftersom hungern sattes stop för det och de serverades neutrala vilket alltid är gott
Ett par tre björnbär blir fint på tallriken och smakar gott. Tänk att hjortron är så gott. Servera med de varma hjortronen, hjortronsorbet, björnbärssorbet och björnbärssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.