Servera de varmaäpplenai en djup tallrik med en rejäl kula glass. äpplen - gärna av en syrlig sort. Karamellisera sockret i en stekpannaochtillsätt sedan äpple
Slå citron- och kardemummasabayonen på de varmaäpplena. Dela vaniljstångenoch skrapa ur märgen, lägg märg och stång i en kastrull tillsammans med övrigaingredienseroch koka upp
Skär mozzarella, gurka och äpple i lagom stora bitaroch lägg detta i en stor skål. Tid. Skär champinjonernaiskivoroch stek dem med smör och salta och peppra gärna på dem
Man blir både varm ochrolig…. Det är jävligt rått ute. Kallt och grått är det också. Blanda alla ingredienser utom konjaken i en kastrull och låt allt koka upp
Skala ochskivaäpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena. Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen
Som ost- och nötälskare är det svårt att integilla det här. När man har en stor bitbrieost (i det här fallet en hel tårta) som börjar se lite ledsen ut, är det här ett bra sätt att få användning för den
Allt fräses på stekpannanochslutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Söndag och efter en långrunda i skogen, så blev det en stund på soffan, skogen tar på krafterna. som jag tänkt testa länge, nämnligen varm festaostsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.