Tortilla. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Häll över kycklingen på ett fat. Gröp ur avokadoköttet och mixa samman med limeskal och saft, pressad vitlök och creme fraiche
Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 1 kycklingfilé
först sallad, sedan de varma grönsakerna och till sist kycklingen. Till det åt vi varm grekisk sallad. Toppa kycklingenmed chiliringar och färsk koriander
Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet. Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat
Helt enkelt som en tacovariant mitt i veckan och medtortillabröd. Jag tog helt enkelt en hel kyckling som jag gned in med en kryddblandning jag skrivit om tidigare i ett annat recept medkyckling, du hittar det HÄR
Man plockar ihop sin varma sallad själv. Den här rätten var med i Linas matkasse för några veckor sen och vi har redan lagat den flera gånger, En bra bjudrätt om man har barn med som kanske inte äter allt
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda rikligt med italiensk salladskrydda. Idag blev det en bulgurröra som piffades upp med färdigkokta bönor och djupfrysta grönsaker
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabrödmed coleslaw och salsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
KycklingTortillamedkyckling. Låt puttra ihop lite grann och fördela röran på tortilla bröden. Stek det i margarin, strimla kyckling filén och låt den steka med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.