250 g kavring 100 g smör. 300 g färskost 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 tsk pressad citron 1 st liten röd lök 500 g räkor ca 1 dl hackad dill. 250 g räkor 1 st citron ca 0,5 krukor dill. 250 g kavring. 300 g färskost 2 dl crème fraiche 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 4 tsk pressad citron. 1 st liten röd lök 500 g räkor ca 1 dl hackad dill. 250 g räkor 1 st citron ca 0,5 krukor dill
Bred krämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman
Pressa ut till en tårtbotten i en springform med bakplåtspapper i. Riv kokt ägg och kokt potatis. Smält de blötlagda gelatinbladeni några matskedar av crème fraichen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.