Jag gjorde en väldigtsmarrigvarmsmörgåstårta förra helgen. Bryn färsen i smör. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
lätt att tillaga, går att varieraioändlighet och smakar fantastiskt. Varmrätt. smörgåstårta,. Jag brukar dubbla det och lägger då ut bröden som en stor cirkelistället för en halvmåne
Fyllning. ½ dl hackad persilja. Garnering. rökt skinka. physalis. persilja. Mixa brödet i en matberedare. Smält smöret i en kastrull och blanda med brödet
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas ini röran
Dags att lägga ihopsmörgåstårtan. Hacka kräftstjärtar och räkor grovt och lägg i en bunke. Då håller smörgåstårtanihop bättre och blir lättare att skära upp
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.