Varm sillgratäng
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st matjessillfiléer
  • 6 st potatis
  • 3 st hårdkokta ägg
  • 1 st lök
  • 2 msk margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl mjölk
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 dl riven ost
  • 1 st matjessillfiléer 6 st potatis kokta i skivor 3 st hårdkokta ägg Gratängsås: 1 st lök liten gul 2 msk margarin eller smör 3 msk vetemjöl 4 dl mjölk 0.5 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 dl riven ost Ugn: Det här behövs:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.