Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Blanda den med dressingen. Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. ca 200 g färsk spenat eller sallat. 2 tsk italiensk salladskrydda. 4 dl pasta, t ex penne 1 purjolök 2 dl kokta röda bönor 1 röd paprika 1 grön paprika ca 200 g färsk spenat eller sallat. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Supergod varmsalladmed lite höstfeeling från kantarellerna. Gör spagetti av zucchinin, koka sedan upp vatten och vänd ner zucchinipastan så den blir varm
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Den här "salladen" åt jag till middag idag, tillsammans med quinotto på svart quinoa, lök, morötter, svamp, tomat, buljong, vitlök, timjan, basilika och svartpeppar
Till salladen åt vi varma mackor med champinjonstuvning, gratinerade med lite riven parmesan. Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.