Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Gillar ni varma mackor med svampstuvning. Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonernamed mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Men nu kommer receptet på en varmpastasalladmed kycklingfilé och pesto. Jag har bakat en Chokladfudgekaka med daim och receptet kommer att dyka upp på bloggen inom kort
Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
VARMA UGNSTOMATER, CHAMPINJONEROCH RÖDLÖK. Varma grönsaker - ett gott tillbehör. Planen var egentligen att äta krämig squashröra till korvarna men så hittade jag några gamla tomater, hoptorkade champinjoneroch en rödlök i kylskåpet och tänkte att det var lika bra att använda dessa innan de blev för gamla
När de börjar bli klara tillsätter du pastan och kryddar med salt och svartpeppar. Eftersom det är maj månad frodas örtkryddorna i landet, så generöst med gräslök hämtades in
Servera de varmaäpplena i en djup tallrik med en rejäl kula glass. Smaka av med en nypa salt. Karamellisera sockret i en stekpanna och tillsätt sedan äpple
Slå citron- och kardemummasabayonen på de varmaäpplena. Dela vaniljstången och skrapa ur märgen, lägg märg och stång i en kastrull tillsammans med övriga ingredienser och koka upp
Skicka med e-post. Lägg svampen på bröden och skiva ost över. Champinjoner. Ljuvligt gott =)ChampinjonerLökVästerbottenost eller annan lagrad ostFormfranskasalt,pepparVärm ugnen till 200 grader, grillBryn champinjonerna tillsammans med löken,salta och peppra. 5 minuter i ugnen på grill eller tills osten bubblar och blir lite brun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.