Men nu kommer receptet på en varmpastasallad med kycklingfilé och pesto. Imorgon är det äntligen fredag igen och det är min tur att bjuda på fika på jobbet
Dra även av så mycket skal du kan fråntomaten och hacka den i mindre bitar. Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Kylskåpstömning innan veckohandlingen kan bli väldigt delikat. Koka pasta till 4 personer (250-300 g). Ringla olivolja över den färdigkokta pastan så den inte klibbar ihop
Blanda ned spenaten och låt den steka med en liten stund. Idag fick halloumiosten vara med i en varmpastasallad tillsammans med kantareller och avokado
8 skiva formfranska, ljust 3 silverlökar, stora 200 g vispgrädde 15 g svart tryffel, färsk och riven 1 citron 70 g parmesanost, finriven (eller västerbottensost) 2 bananschalottenlökar 500 g körsbärstomater, blandade färger 150 g smör, till stekning libbsticka, till garnering (eller persilja) ev tryffel, till garnering
Hittetomaten blev direkt inkluderad i en maträtt. Salta och peppra, rör om och låt det hela bli varmt. Den hade trillat ner från grannens tomatodling på balkongen ovanför
Härliga smaker. Till 4 personer. Pasta ex penne eller tortiglione (glutenfri)400 gr champinjoner1,5- 2 paket bacon1 påse salladsmixkörsbärstomaterolivoljavitlök salt och svartpeppar1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.