Matigavarma och kalla sallader stod på programmet, och jag har ägnat det senaste halvåret åt att samla idéer och testa smaker för att få fram de absolut godaste salladerna till kursen
Sedan funderade jag på vad man kunde fylla på med för att göra salladen mer matig och mättande. Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera
Då vill jag tipsa om en enkel och mättande sallad med massa nyttigheter,. Sallad till grillat. Riv salladen i mindre bita och lägg upp den och bladspenaten på ett stort fat
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig sallad med bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. . Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Häll i kallt vatten i kastrullen och byt sedan ut vattnet när det blivit varmt igen. Romanescon fick bli den lite matigare delen i kvällens goda sallad
Idag blev det en fräsch sallad med varmrökt lax, räkor och sötpotatis till middag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
1 påse ruccolasallad. 2 salladslökar. 1 påse ruccolasallad. 2 salladslökar 100 g parmaskinka. Här kommer ännu ett tips på snabblagad och fräsch sommarmat
Vänd i räkorna och låt dom bli varma. Matigsallad med röda linser, räkor och sparris ✨ Supergod, snabblagad och pricken över i med en fräsch och syrlig örtdressing av kvarg
Här kommer ett recept på den sallad jag brukar göra/äta flera gånger i veckan. Eftersom att det är mitt hopplock så brukar måttangivelserna kunna variera, men de som står här nedan är de mängd jag använde när jag senast gjorde salladen
Gör gärna salladen dagen innan den ska ätas. Vi firade Jacobs födelsedag och jag gjorde 3 olika sorters pajer och till dem gjorde jag en matigsallad med 5 olika sorters gryner
Gjorde en varm asiatisk varmsallad med skivad ryggbiff - perfekt. Skiva ryggbiffen och lägg på den heta salladen och toppa med färsk koriander och sesamfrön
Mellandottern har fått dille på sallad med halloumi i. Så nu kör vi på sallader i olika varianter, ibland som ensamrätt och ibland som sallad till maten
Eftersom att jag hade kikärtor, aubergine och kronärtskocka över sedan jag gjorde pizza förra helgen valde jag att använda dessa överskottsingredienser till att laga ett alternativ till den sallad jag i vanliga fall brukar göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.