Den extra piffen blev bearnaisesås och senap- och ketchupblandningen som jag bredde på brödet. Wow, det här blev lätt bland de godaste varma mackorna jag ätit
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varma mackor medskinka och emmentalerost
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. Låt dem få yta undertill,vänd dem och platta ut dem med stekspaden, vänd dem några gånger till så de är gyllengula och krispiga
Vitpeppar & salt. Nu har äntligen skogens guld, kantarellerna, kommit och då är jag sällan sen att använda dessa till varma mackor med kantarellstuvning
Lägg på skinka och ost, avsluta med svartpeppar, bara lite. Servera med majonnäs. Bred mackorna med smör (om du vill), bred 1 msk mjukost på varje macka. 4 skivor rökt skinka
Rör ner crème fraiche, smaka av med salt och peppar. Så stor varmmacka är kanske ett bättre namn. Vi brukar kalla detta för varm smörgåstårta men tänker man på en vanlig smörgåstårta som ska värmas så låter det allt annat än gott
Dessergod varmmackamed chevre och houng. Lägg en macka åt gången vid kanten och knuffa den över stekhällen, så att den snabbt får mellanlanda i mitten där oljan samlas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.