Varm gulbetssallad med prästost, krasse och ättikssmör samt skånska köttbullar
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 4 port
  • 800 g gulbetor
  • 3 st polkabetor
  • 0,5 purjolök 50 g smör
  • 0,5 msk ättikssprit
  • 2 krm salt
  • 100 g extra lagrad prästost
  • 1 dl saltade pistaschnötter
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk flingsalt
  •  
  • Skånska köttbullar
  • 400 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 stor schalottenlök
  • 0,5 msk rapsolja
  • 0,5 dl ströbröd
  • 0,75 dl mjölk
  • 0,5 tsk kryddpeppar
  • 1 krm nymald vitpeppar
  • 1,5 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.