Skala potatis och morötter. Skär potatis i knappt sockerbit stora bitar och grovriv morötter och ost. Fräs smöret i en större kastrull och låt potatis och morötter fräsa med
Skala potatisen och skär den i 2-3 centimeters kuber. Skär purjon i 1 centimeters skivor. Fräs smöret i en kastrull och rör ned potatisen, salta och peppra
Skala och skär potatisen i tunna skivor. Hacka löken i små bitar och pressa vitlöken över potatisen. Häll över löken och kryddorna på potatisen och vitlöken och blanda så att allt får smak av både vitlöken och löken
Att den är varm skadar ju inte heller när sommaren inte riktigt levererar temperaturmässigt. Använd den som tillbehör till en potatissallad som här, blanda med varm kokt färskpotatis som tillbehör till en färsbiff eller annat kött, doppa kräftor i röran eller bred ut den på en bit bröd
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.