D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
Servera chokladdrycken som den är eller toppa med vispad grädde, marshmallows och chokladsås. Blanda majsstärkelse medmjölken och häll i kastrullen medchokladsåsen
tjock, krämig och med intensiv chokladsmak som kommer från riktig choklad. Trots det har jag fina barndomsminnen från sportlov med mycket snö och många timmar skidåkning i de sörmländska skogarna
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Häll upp i en mugg och toppa med marshmallows, grädde och chokladsås. Värm bara mjölk och socker i en kastrull, rör ned mörk choklad (ellermjölkchoklad) tills det smält
Hacka chokladen och ha i den i mjölkblandningen och vispa tills det blandats ordentligt. Blanda mjölk, grädde, chilipulver och kanelstång i en kastrull
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varmchoklad
Grovhacka chokladen och strö den över frukten i formen. Servera med vispad grädde. 1 1 ananas eller burk ananas . 1 100 g mörk choklad, 70 %. Strö över kokos och gratinera i ugnen tills chokladen smält och kokosen fått fin färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.