Den varma brieosten är ett perfekt tillbehör på ett buffébord bland mycket annat gott. Dessutom blir det så vackert med den vita osten, de röda tomaterna och den gröna basilikan
Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade medvarm Björnbärssylt. Fritera ca fem sekunder, fiska upp persiljanmed en hålslev eller tång
De här tomaterna torkas ett gäng timmar och sedan förvaras de i olivolja tills du lägger dem som pålägg på en varm macka eller använder dem till tomatpesto som får gegga ihop sig med pasta
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Toppa medbasilikaoch lite mer av dressingen. Halverade tomater med riven mozzarellaost ovanpå och lite klickar med dressing på alltsammans och sen in i ugnen en kort stund
Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter
-) Påskmat bryr jag mig inte om i år, det är ju som julbord och det är jag verkligen inte sugen på så ikväll ska vi avnjuta en god meny med räkor och oxfilé som huvudingredienser och i skrivande stund står rödvinsåsen och reducerar på spisen
Blanda riven ost med soltorkade tomater, basilika, vitlök och citron. Som tillbehör till köttet gjorde jag varma tomater - ibland är det gott medvarma grönsaker - och ett broccolimos med soltorkade tomater
Garnera medbasilikablad. Lägg på hackad vitlök ochbasilikablad. Dessa välsmakande mumsbitar är enkla att tillaga och blir en härlig färgklick på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.