Variation på rotselleri med stekt ankbröst - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 rotselleri à 500 g
  • 2 msk olivolja
  • 2 msk salt
  • 1½ dl pressad citronsaft, ca 3 citroner
  • 1½ dl strösocker
  • 150 g Arla® Svenskt Smör
  • 2 ankbröst
  • 1 kruka färsk timjan
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 50 g rostade hasselnötter
  • ev 1 kruka vattenkrasse
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 rotselleri à 500 g 2 msk olivolja 2 msk salt 1½ dl pressad citronsaft, ca 3 citroner 1½ dl strösocker 150 g Arla® Svenskt Smör 2 ankbröst 1 kruka färsk timjan 2 vitlöksklyftor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 50 g rostade hasselnötter ev 1 kruka vattenkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.