Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 rotselleri à 500 g 2 msk olivolja 2 msk salt 1½ dl pressad citronsaft, ca 3 citroner 1½ dl strösocker 150 g Arla® Svenskt Smör 2 ankbröst 1 kruka färsk timjan 2 vitlöksklyftor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 50 g rostade hasselnötter ev 1 kruka vattenkrasse
värm på rätten och dekorera eventuellt med lite färsk basilika eller persilja. Fördela vald fyllning i snitten och krydda laxskivorna med salt och peppar
Som ni kanske ser på bilden serverade jag rätten med brödchips eftersom det stod så i orginalreceptet men jag har utelämnat det här eftersom det inte gav mycket mer än merarbete
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.