Variation på naturligt glutenfria surdegsfrallor
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rismjöl och 2 dl vatten. Jag är mycket förtjust i min naturliga surdeg – är väldigt livskraftig. Så här satte jag min surdeg. På eftermiddagen bakade jag med den.
  • 200 g Sempers fin mix eller annan naturligt glutenfri mix
  • 200 g Schärs mix C
  • 200 g Provenas rena havremjöl (som egentligen är tänkt för kakor) – och som alltid tål du inte havre ta något annat mjöl bara, t ex bovete.
  • 30 g nyponmjöl (kan uteslutas)
  • 40 g socker
  • 450 g havredryck eller den mjölkersättning du tål, t ex risdryck
  • 30 g jäst
  • 200 g surdeg
  • 1 msk husk
  • 70 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 13 g havssalt
  • ev 1/5-1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.