Med torskrygg i frysen, blev det fisksoppa till middag. Tillsätt därefter krossade tomater, vatten, buljongtärning ochkryddoroch koka tills att morötterna nästan är klara
Salta och peppra köttet och bryn det sedan runtom på hög värme i smör eller olja. Lägg ner köttet i en gryta med lock och tillsätt alla övriga ingredienser inklusive gräddblandningen
Glöm inte att smaka av, du kanske föredrar mer eller mindre vin och- eller kryddor. Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös påmed mera kryddning
Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Lägg potatisen i botten på en ugnsform med lite rapsolja, sprid ut potatisen jämnt salta och peppra. Lägg på champinjonerna hela, chorizon och sprid ut vitlöken, häll på de krossade tomaterna och vinet
Bryn färsen i lite olivolja, krydda med salt och svartpeppar. Efter pizzabakandet i fredags blev det massa överbliven tomatsås så för att inte låta något gå till spillo gjorde vi en köttfärssås på det som blev över samt en bit mögelost och lite gott vin
Riv skalet på en av apelsinernaoch blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar. Filea apelsinenoch blanda filéerna med brysselkålen och vinägretten
Jag är lite utav en “man tager vad man haver-person” så min fond blev gjord efter detta måtto. Tidigare har jag gjort en fond på grönsaker ochmed köttgrund om du kanske är ute efter det
Tillsätt champinjoner, paprika, lök ochkryddoroch låt fräsa i någon minut. Recept På God FisksoppaMed AioliRecept På God Laxsoppa Med RäkorRecept På Sydfransk FisksoppaMed Aioli Ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.