Variation på fisksoppa - med vin, grädde, apelsin och kryddor
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 g skalad potatis
  • 115 g skalade morötter
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1 tsk Grillkrydda från Krusmyntagården - eller någon annan favoritkryddblandning
  • 2 msk olivolja
  • 3 dl valfri grädde
  • 2 dl vitt vin - matlagningsvin går bra
  • zest från knappt ½ ekoapelsin
  • 3 msk pressad apelsin - från samma ekoapelsin
  • 1 tärning kycklingbuljong - Kung Markatta
  • 50 g frusna ärtor
  • 275 - 300 g färsk eller fryst och tinad lax
  • hackad dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.