Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Fryst broccoli har jag alltid hemma, liksom parmesanost ochsoltorkade tomater, och tursamt nog fanns det också ett paket med bra korv i frysen, så det ordnade sig
Servera med sallad och pressad potatis. Börja med att smörja en eldfast form. Tillsätt soltorkade tomater, all lök, paprikan, coctailtomaterna och låt det fräsa ihop
Jag lagade en fiskrätt med torsk, bacon och broccoli. Blanda samman creme fraichen, grädden, senapen, baconen, gräslöken och smaka av med salt och citronpeppar
Hacka tomater och oliver, blanda med fetan. Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
Dela körsbärstomaterna på hälften och fördela över fisken, strö över en näve med oliver. Blanda ihop grädde och philadelpiaosten i en skål, krydda med hackad basilika och lite salt och peppar
Strimla de soltorkade tomaterna och lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.