Vardagspaella med saffran, kyckling och musslor
ericasmeny.blogg.se -
ericasmeny.blogg.se -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 mars
  • Vardagsrisotto med saffran, kyckling och musslor.
  • 4 port
  • 1 gul finhackad gul lök
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 g saffran
  • 3 färska champinjoner i bitar
  • 1/3 röd paprika, hackad i bitar
  • olivolja ,ca 3 msk 4 dl arborioris, risottoris
  • 1 liter hönsbuljong (vatten och buljongtärning)
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk citronsaft
  • 400 g frysta tinade blåmusslor med skal el 1 burk skalade musslor i vatten 200
  • 1 -2 dl skalade räkor
  • 2 dl frysta ärtor
  • broccoli, fryst och tinad
  • 1/2 liten burk majs
  • 2 äggulor 
1 1/2 dl rapsolja
  • 1/2 dl olivolja
  • 1-2 vitlöksklyftor ( el en liten hel vitlök)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vinäger
  • kajenpeppar (en knivsudd) valfritt
  • Vardagsrisotto med saffran, kyckling och musslor.
  • 4 port
  • 1 gul finhackad gul lök
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1/2 g saffran
  • 3 färska champinjoner i bitar
  • 1/3 röd paprika, hackad i bitar
  • olivolja ,ca 3 msk 4 dl arborioris, risottoris
  • 1 liter hönsbuljong (vatten och buljongtärning)
  • 1 dl vitt matlagningsvin
  • 2 kycklingfiléer
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 msk citronsaft
  • 400 g frysta tinade blåmusslor med skal el 1 burk skalade musslor i vatten 200
  • 1 -2 dl skalade räkor
  • 2 dl frysta ärtor
  • broccoli, fryst och tinad
  • 1/2 liten burk majs
  • 2 äggulor 
1 1/2 dl rapsolja
  • 1/2 dl olivolja
  • 1-2 vitlöksklyftor ( el en liten hel vitlök)
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk vinäger
  • kajenpeppar (en knivsudd) valfritt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.