1,5 msk vetemjöl 6 dl mjölk eller 6 dl vispgrädde 5 st ägg 1 tsk salt. 400 g färskakantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner2-3 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 1 tsk soja. 5 st ägg 1 tsk salt. 400 g färskakantareller eller på burk eller ca 400 g champinjoner. 2-3 msk smör. 2,5 msk vetemjöl 3 dl grädde 0,5 tsk salt 0,5 krm vitpeppar ev. 1 tsk soja
I medtomatpuré, sambal, dijon, basilika, grädde och mjölk. Peppra. Serveramed kokt ris. 800g falukorv, i strimlor. 11 gul lök, skivad. 11 paketbacon, i bitar. 12 msk tomatpuré. 11 tsk sambal. 11 krukabasilika. 1Vitpeppar. 1RisStek falukorv, bacon och lök i smör eller olja tills det fått lite färg. Puttra i ca15-20 minuter tills det fått skön konsistens
Ibland är det riktigt gott med en korv, helst en lokalproduceradmed hög kötthalt. Jagbrukaralltidhasvamphemma i frysen, antingen om jagplockat själv eller fått från snällasläktingar och vänner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.