Servera laxenmed pressad potatis, den goda såsen och grönsaker. För att piffa till frysta grönsaker kan man efter kokning hälla bort vattnet, lägga ner en klick smör och pressa över lite citron
medans det gör det. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. Blanda 2 dl grädde med 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar. häll såsen över grönsakerna o in i ugnen i 10 min i 200 grader, ta ut o lägg i laxen. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i. 2 dl grädde med. 2 dl cream frai med en riven fiskbuljongtärning, curry, salt o peppar
Både smak och konsistens är ruskigt likt originalet (maken tyckte till och med att det kändes lite fel att äta morotslaxen eftersom det kändes som att äta riktig lax)
Dela laxen i portionsbitar och lägg i formen. Servera med pressad potatis och kokta sockerärter. Blanda timjan, basilika och citronskal och fördela ovanpå laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.