Det var en sån där underbar helg man kan leva på länge. Sedan grilladevikorvar, burgare, marineradfläskfilé och marineradekycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka
½ tsk rökt paprika. Färsk koriander. Fräs den gula löken i oljan tills den börjar bli. genomskinlig. Häll i alla övrigaingredienser utom den färska koriandern
½ tsk rökt paprika. Färsk koriander. Fräs den gula löken i oljan tills den börjar bli. genomskinlig. Häll i alla övrigaingredienser utom den färska koriandern
svartpeppar. Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Färska champinjoner är gott, men faktum är att i en pastagratäng så fungerar burkchampinjoner nästan lika bra
varit en snabbispåloppis. Skönt att varaledigatillsammans, känns som att förra lediga helgen varvi ju igång nonstop så vi har tagit det något lugnare denna helg
Mitt mål är att inte behöva äta så mycket fika och efterrätter utan att bli mätt och nöjd påriktig mat, men om jag vill äta något ”gott” så ska det vara värt det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.