”Jag körde förra veckan och allt gick jättebra men de mest fantastiska var att jag inte kände av några som helst av mina ”normala” magproblem , superskönt
En annan anledning till varför jag gillar att göra raw cheesecake är för att det är så enkelt. Tillsammans kompletterar de varandra i både färg och smak
Klipp med en sax till remsor och rulla ihop medan de fortfarande är lite varma. Förvara dem i en lufttät burk och de ska hålla upp till en månad men så länge har man nog dem inte kvar
Sötman och syrligheten varierar i olika bär så du kan även behöva dra upp mängden sötning med en tsk-msk eller så om du använder andra kombinationer av bär än anviget i receptet
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av med sötning tills du blir nöjd. Tänk då på att smörpapperet runt kanten på formen också ska vara högre
Smaka och justera med mer kakao eller agavesirap om det behövs. Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Det här är mitt tredje försök medraw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Vi antog då att det varkvarlevor från mitt tidigare leverne och att de skulle ändras till det bättre eftersom jag levde på Raw Food och eftersom jag också precis slutat helt med alkohol
Den här pajen har fått varamed på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. När man blötlägger nötter och fröer väcks de till liv och från att ha varit torkade (sovande) så blir de levande och fulla med energi och livskraft – levande föda
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.