Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen
Krama och blanda kålen, ställ kallt medan kycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Dela kycklingen i 4 delar, lägg i ugnsfast form och pensla med teriyakisåsen
nymald svartpeppar. Halvera päronen och lägg dem vid sidan om kycklingen. Tillaga mitt i ugnen ca 35 min tills kycklingen är genomstekt. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Mortla de två pepparsorterna och rulla kycklingen i blandningen tillsammans med saltet. En ask med märkliga små knoppar åkte med i väskan från Taiwan och visade sig vara Sichuanpeppar som härstammar från provinsen med samma namn i Kina
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.