Var dags mat - Ugnsbakad torsk med smörslungad gurka och gröna ärtor, 4 port - ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och sommar. ½ gurka, urkärnad i bitar Elsas Skafferi
Ugnsbakad torsk med smörslungad gurka och ärtor, 4 port - ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och. Dela torsken i bitar och baka den i Elsas Skafferi
Ugnsbakad torsk med smörslungad gurka och ärtor, 4 port - ljuvlig fisk som delar sig i flagor och den goda smaken av smör och. Dela torsken i bitar och baka den i Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Gurksallad med chili och citron, 4 port Riv gurkan på rivjärnets grövsta. Svartpeppar. på citronsaft och olja, blanda väl och smaka sedan av med peppar ochElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 port Blanda med lök, kapris och pesto. Salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Skala och skiva löken tunt Elsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 port Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök Elsas Skafferi
Var dags (gröna) mat - Ljummen kålsallad med knaperstekt bacon och senapskräm, 4 port i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. Stek baconet riktigt hårt och lyft sedan över det till en tallrik klädd medElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färskpotatissallad med pesto och kapris, 4 port Blanda med lök, kapris och pesto. Salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Skala och skiva löken tunt Elsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser, 4 port Smaka av med salt och peppar. Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Morotssoppa med sötpotatis och rostade chiafrön, 4 port Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. Fräs lök, vitlök och. och ingefära. Koka tills potatis ochElsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 port Lägg sallad i mitten på varje tortillabröd. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök Elsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser och cocos, 4 port Smaka av med salt och peppar. Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Rostade jordärtskockor och potatis med parmesan och citron, 4 port salt och peppar. Tvätta skockor och potatis, lämna skalet på. Dela skockorna på längden och skär potatisen i likvärdiga bitar Elsas Skafferi
Var dags mat - Tomat- och morotssoppa med gröna linser, 4 port Smaka av med salt och peppar. Jag mixar grunden och låter sedan linserna koka i den släta soppan. Salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags (gröna) mat - Rostad blomkål med gurkmeja och fänkål, 2-4 port Jag serverade den här blomkålen tillsammans medugnsbakad lax och senapskrämen som blev över häromdagen Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Rostade rödbetor med fetaost och aprikoser, 2-4 port De ska vara mjuka, men inte mosiga så du får känna efter och anpassa tiden. - en hel liten rätt, eller som tillbehör Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Bulgursallad med sparris och citron, 4 port ½ gurka. Tillsätt citronsaft och olja, smaka av med. Blanda med den avsvalnade bulguren. salt och peppar. gurkanElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Morotssoppa med sötpotatis och rostade chiafrön, 4 port Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. Fräs lök, vitlök och. och ingefära. Koka tills potatis ochElsas Skafferi
Var dags gröna mat - Sockerärtor med mynta och vitlökskräm, 4 portmed resten av citronens skal och saft. Bland yoghurten med vinäger, finriven vitlök, en nypa salt. salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Sockerärtor med mynta och vitlökskräm, 4 portmed resten av citronens skal och saft. Bland yoghurten med vinäger, finriven vitlök, en nypa salt. salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Risonisallad med avokado och solroskärnor, 4 port Kärna ur och tärna avokadon, skiva löken tunt och blanda med risonin. Salt och peppar. Smaka av med salt och peppar – servera Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Ljummen kikärtsallad med vitlök, stjälk och blad från betor, 4 port bli genomvarma. och strimla bladen, vänd ner med morötterna och kikärtorna. med vitlöken tills de mjuknar Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Grönkål och morotssallad med ingefära, 4 port Sallads- eller purjolök. Blanda ordentligt och smaka av med salt, peppar och honung om vill runda av syran Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Färsk pasta med sotad zucchini och parmesan, 2 port Strö ut örterna på en tallrik, pensla zucchinin med olja och lägg dem på tallriken. Dela zucchini på mitten längs medElsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.