Avsluta lite glest med aubergine så att tomatsåsen lyser emellan och toppa med parmesan. Tomatsås. En god grönsaksrätt med lite bröd och rostade frön eller nötter, men som även passar till kött eller kyckling av olika slag
När all vätska absorberats har du en krämig risottomed en liten kärna i kornen. Rör ner paprika och parmesan, smaka av med salt, peppar och lite olivolja
Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. 4 medelstora morötter, skivade. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3. 4 medelstora morötter. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3
Dela citronen och pressa ur saften, lägg halvorna med kålen. Sätt in i ugnen 15-20 minuter, det gör ingenting att vissa delar får rejält med färg - det ger bara mer smak
Fräs svampen i en gryta med tjock botten tills det mesta av vätskan i den ångats bort. När all buljong kokats in i riset ska det vara klart och lite lätt ”al dente”
Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. 4 medelstora morötter, skivade. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3. 4 medelstora morötter. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3
Dela citronen och pressa ur saften, lägg halvorna med kålen. Sätt in i ugnen 15-20 minuter, det gör ingenting att vissa delar får rejält med färg - det ger bara mer smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.