När all vätska absorberats har du en krämig risottomed en liten kärna i kornen. Rör ner paprika och parmesan, smaka av med salt, peppar och lite olivolja
Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. 4 medelstora morötter, skivade. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3. 4 medelstora morötter. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3
Dela citronen och pressa ur saften, lägg halvorna med kålen. Sätt in i ugnen 15-20 minuter, det gör ingenting att vissa delar får rejält med färg - det ger bara mer smak
Fräs svampen i en gryta med tjock botten tills det mesta av vätskan i den ångats bort. När all buljong kokats in i riset ska det vara klart och lite lätt ”al dente”
Salta lätt vid behov och servera rykande varmmed de rostade. 4 medelstora morötter, skivade. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3. 4 medelstora morötter. 1-2 tsk röd currypasta. Rosta chiafröna tillsammans med spiskummin i torr stekpanna ca 3
Dela citronen och pressa ur saften, lägg halvorna med kålen. Sätt in i ugnen 15-20 minuter, det gör ingenting att vissa delar får rejält med färg - det ger bara mer smak
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.