Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
Krama och blanda kålen, ställ kallt medankycklingen tillagas eller gör salladen dagen innan. Strö salt och peppar över tillsammans med en nypa chiliflakes
Koka basmatiriset enligt instruktion på förpackning. Lägg kycklingen i påse och slå över marinaden. Bryn under tiden lök, morot och curry med olja eller smör
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Blanda melonen med gurka, citronsaft och örter. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad. 4 dl tärnad melon i olika färger. 1/4 gurka, tärnad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.