Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Några småtomater är också gott till. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Serveras varmt tillsammans medlaxen. 500 gr lax i bit. Lägg laxen i ugnsfast form, salta och peppra och baka sedan laxen till en innertemperatur på 42 grader, ca 8 min. 500 gr lax i bit
Halstra laxen,. salta och peppra och servera direkt med den gräddkokta kålen. Savoykål. Savoykål. Halstradlaxmedgräddkoktsavoykål, 4 port. 600 gr lax. 600 gr lax
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja medmatlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.