De ser ju inte så spännande ut men alla varianter jag har gjort har blivit riktigt goda. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar
Palsternacka kan väl anses vara något av en doldis bland rotfrukterna, vilket är lite synd. I år har vi inte odlat någon egen palsternacka, men när vi gjorde det ett annat år lät vi den varakvar i jorden över vintern
Tomatsås. Passerade tomater. Gör tomatsåsen. Lägg i tomaterna (passerad och soltorkad) och basilikan. Lägg sedan i en ugnsfast form aubergine, tomatsås, mozzarella
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
i stekpannan med baconfettet, blanda runt och tillsätt några matskedar av. kokande vattnet och låt sjuda i 3-4 min. 3-4 min Häll av i durkslag och häll sedan över
1-2 msk kapris. 1-2 msk kapris. 700 gr färskpotatis. 1 dl pesto. 1 röd lök. ev olja. Salt och peppar. Koka potatisen så den fortfarande är lite lite hård
Häll på vinet och fiskfonden, låt koka ner tills hälften är kvar. 4 bitar torsk i skivor, ca 600 gr. Slå på grädden och koka ner till 4-5 dl kvarstår. 4 bitar torsk i skivor
1 brk krossad tomat. 1 dl gröna linser. Häll oljan i en kastrull och fräs sedan lök, morötter och pressad vitlök 3-4 min tillsammans med kryddorna. Slå på en burk krossade tomat och 2 dl vatten tillsammans med en burk cocosgrädde. Koka 20 - 25 min om de är torkade, annars 5 min. 1 dl gröna linser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.