Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Häll av vattnet och krydda med kryddorna och oljan. 11 msk matolja. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter. Lägg över på en smord form och ugnsbaka i 200 grader i ca 30 minuter
4portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
varjeportionmed lite hackad persilja och riven lagrad ost. Låt dem bli varma. (Vi gjorde några matlådor också som vi käkade dagen därpå, och jag tycker att grytan smakade ännu bättre efter att den fått stå en dag
Vi kör Viktväktarnas matkasse (adlink) från City Gross varannan vecka och vi är otroligt nöjda. Priset jag får betalaResultat av gårdagens invägning | VIKTVÄ…NU FÖRSÖKER JAG BARA ÖVERLEVAResultat av dagens invägning hos ViktVä…
Denna kikärtsgratäng kom till en dag när jag var sugen på en liknande gratäng, med kyckling och bacon, som jag brukade göra förr i tiden när vi käkade kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.