vad kan gå fel med choklad, champagneoch Paris. För säkerhets skull kan man först torka ur skålen och vispen med lite citronsaft på hushållspapper så det inte finns några spår av fett
Toppade av med lite rosa champagnesmörkrämoch ätbart glitter. Tillsätt sedan mjöl, kakao och bakpulver och rör till en slät smet med hjälp av en slickepott
Ställ sedan tillbaka pannan på medelvärmeoch häll i kokosfettet och låt smälta. Idag gjorde jag vaniljyoghurtoch crunchmusli från Anna Halléns nya kokobok LCHF för familjenJag ändrade bara små detaljer i muslin som i att ha i choklad och vanilj och byta ut paranötter till hasselnötter
Härligt med helg snart, och plusgrader. Solen har värmt ansiktet för första gången på flera månader, och varje år när den gör det för första gången så blir man påmind om att det faktiskt kommer att bli en vår och sommar i år också
2 dl champagne. 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar
Idag gifter sig dotter Josefin med sin Anders, och jag får ännu en helt fantastisk svärson. Håll alla tummar ni har för att regnet ska hålla sig borta, ringarna ska passa, festen bli fantastiskt rolig, talen vara spirituella och bröllopstårtorna smaka sommar
Var heller inte de lättaste att spackla tårtan med creeme cheese frosting som tillslut blev helt rinnande och inte speciellt hållbar men man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag lite mer hur man ska göra
Sen dekorerade jag med en vitchokladsmörcreme smaksatt medchampagne. 75 g smör2 dl eko socker2 eko ägg2,5 dl eko mjölk5 dl vetemjöl3 msk kakao4 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker 200 g choklad Vispa smör och socker Vispa ner äggenVispa ner de torra ingredienserna och mjölken samt chokladen. (jag använde chokladknappar men det går också att ha hackad choklad)Dela upp i muffinsformar och grädda i ca 15 min på 200 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.