Jag är som ni säkert märkt glad i biscotti och de medlavendel är klart bäst tycker jag jag gillar mina små som en munsbit till kvälls teet men man kan självklart göra dessa större och förlänga gräddningstiden om man önskar
Bred frostingen på cupcakesen och garnera med en liten lavendelkvist. Smält smöret, bryt ner chokladen så den får smälta, häll i gräddfilen och blanda med äggsmeten
I lavendelkakorna använde jag rikligt med färgen "Purple" från "Squires kitchen" och till hallonkakorna en blandning av röd hushållsfärg och färgen "Pink" också från "Squires kitchen"
-) Blanda sedan in lavendel och finhackad choklad. 200 g smör5,5 dl vetemjöl2 dl strösocker1 tsk bikarbonat2 msk sirap1,5 msk torkad lavendel100 g mörk chokladhacka / knåda ihop smör, mjöl, socker, sirap och bikarbonat till en deg. 1,5 msk torkad lavendel
Här kommer ännu ett recept med inspiration från The Little Paris Kitchen. Tyvärr lades receptet inte upp på BBCs hemsida, så jag höftade ihop mängderna själv med mycket gott resultat, det kan gästerna garantera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.