Vaniljpannacotta med smält rabarber
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/4 citron, saften
  • 4 portioner
  • 5 dl grädde
  • 1 vaniljstång
  • 1/2 dl socker
  • 2 gelatinblad Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Gör en skåra i vaniljstången och lägg ner i en kastrull. Häll i socker och grädde. Låt koka upp och sjuda några minuter under omrörning. Ta av plattan, lägg i gelatinbladen och smält dem under omrörning. Häll smeten i fyra skålar eller likande. Låt stå i kylen minst 3 timmar efter att de svalnat.
  • 300 g rabarber, trimmad och sköljd
  • 1- 1 1/2 dl socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.