Vaniljpaj med jordgubbsgelé
Emma Wahlby
Emma Wahlby
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 0,5 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0,5 krm salt
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 ägg Vaniljfyllning
  • 3 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk vetemjöl
  • Jordgubbsgelé
  • 1,5 gelatinblad
  • 250 g frysta jordgubbar
  • 1 dl vatten
  • 4 msk socker
  • 5 minuter Sjud jordgubbar, vatten, socker och limesaft i en kastrull i ca
  • 5 minuter Sila jordgubbarna och häll tillbaka såsen i kastrullen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.