Ta upp gelatinbladen och blanda ihop med grädden. Jordgubbsgelé. Trots den trista sommaren har det blivit en hel del bär i jordgubbslandet som ligger nedfrysta i väntan på något gott att laga
Den här bakelsen var ett experiment då jag tidigare hade testat och göra jordgubbs sorbet med basilika som blev riktig gott så då var jag bara tvungen och göra bakelse oxå
Resultatet blev en nektarinpaj med vaniljcreme och mandel, efter kompromissade önskemål. Dela smöret i mindre bitar, och lägg i en ugnsfast form samman med vatten, olja, salt och socker
Fyllde på med en härlig cheesecakemousse & toppade med lite jordgubbsgelé. Resultatet blev jag helnöjd med, så vill ni testa något nytt, fräscht & somrigt så bör ni testa denna
Eller så blandar vi allihop till en fantastisk Rabarber- & vaniljcheesecake medjordgubbsgelé. Väldigt enkel att tillaga och du kan förbereda den dagen innan, perfekt med andra ord
Gör jordgubbsgelénmedan fyllningen svalnar. Det är högsäsong för jordgubbar nu, nästan att den till och med börjar komma in på sluttampen, så det gäller att passa på
Dekorerade med jordgubbe och chokladfigur. Jordgubbsgelé. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Värm resterande ingredienser till resp pannacotta och låt sjuda 5 min
I dag är det morsdag och vad passar inte bättre än att uppvakta lilla mamma med en somrig tårta. En tårta med mild och fräsch smak av fläder och generöst med färska jordgubbar
Vaniljpajmed färska hallon. Inget snabbmatsställe vi hamnade på utan en idyllisk liten herrgård, mysig omringad av vackra granar och med underbar blomsterträdgård
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.