Hon har använt sig av Dulce de Leche Classic i sin Glassmedkrossadchoklad och dulce de leche. Värst är det visst om man äter glass, därefter går ut och får kall luft på magen, eller om det drar på magen, då kan det till och med köra till sig så illa att man inte kan gå till jobbet dagen efter utan måste spendera den dagen på toa… Har det hänt någon av er
Hacka chokladen i små bitar och ha ner den i smeten. Krossadchoklad "glass"Recept till 4 st2 ägg2 dl grädde50 g choklad (minst 70%)1 msk honung1 krm vaniljpulverNågra björnbär eller hallon till garnering. Smakar nästan som krossadchokladglassKrossadchoklad "glass"Recept till 4 st
Vänd slutligen ner de krossade karamellerna. Denna glass är ännu ett improviserat recept och påminner lite om den här chokladglassen om man ser på ingredienslistan
Om jag ska rekommendera en dessert så här i påsktider så måste det bli den här hemgjorda glassen. Ta ut och stjälp upp på ett fat, garnera medkrossad daim och servera
Börja med att mixa 7 dadlar med två matskedar vatten, tills det blivit en pureé. Tillsätt sedan ca 1-1,5 dl saltade jordnötter och mixa en snabbis, bara så de fördelar sig i dadelpureén
Ta fram så mycket glass du behöver och tina den lite i en större skål, vispa lite mjuk med elvisp, ringla över lite chokladsås (så mycket du tycker behövs) strö över lite grovt hackade valnötter och vispa supersnabbt
Servera medvaniljglass, krossade hasselnötter och hallon. Smält nougat, chokladmed lite grädde. Överbliven sås kan hällas på puffat ris i ställas i kylen för godis imorgon
Hon påstod att man också ska tillsätta cocktailbär till glassen. Jag kan till och med gå så långt att jag påstår att man inte ska tillsätta cocktailbär till något
Cheesecake medkrossadchoklad & ett täcke av krämig kolasås á la Jennys matbloggFoton. Börja med botten till cheesecaken, mixa digestivkexen till smulor och rör ihop med smält smör
Chokladmynta heter den och den är så himla god att göra glass på. Det här mintglassen är gjord på färsk mynta och är en av mina absoluta favoritglassar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.