Blanda vetemjöl, potatismjöl, socker, äggula och smör till en smidig deg. Förbered fyllningenBlanda ägget, sockret, potatismjölet och mjölken i en kastrull
Ja, bland det första man tänker på är kanske Vaniljhjärtan. Hej och god söndagseftermiddag. Jag har vaniljhjärtan-formar och har bakat dem några gånger, men iärlighetens namn så är det ju väldigtomständigt, hur goda de än må vara
Kladdkaka är ju bara såååå gott och vaniljhjärtan så denna kombo blev verkligen en succé på jobbet. Igår hade jag med miggofikatill jobbet eftersom det var minsista dag på väldigt länge
Eftersom fyllningen sjunker ned i kakan så blir den extra saftig. Gör den i en långpanna 30 X 40 cm. 500 g smör 10 dl vetemjöl 4 dl strösocker 4 msk vaniljsocker 1 msk bakpulver FYLLNING. 2 dl kesella 5 dl crème fraiche 4. - Läs hela inlägget här 30 X. 4 msk vaniljsocker. 5 dl crème fraiche
Har ju bakat dessa tidigare men det är en otroligt god kaka. Tillsätt det kalla smöret ibitar och hacka samman till en grynig massa, gärna i en matberedare
Just det där med kalljäst är verkligen vår melodi, att stiga ur sängvärmen efter en skön sovmorgon, flytta bullplåten från kylen till ugnen och en stund senare njuta av varma bullar till en kopp java
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.