Enkelt, fräscht, snyggt och jävligt gott. Varva melonkulor och hallon på fyra tallrikar. Skopa upp en rejäl kula glass på varje tallrik och strö över hackade pistagenötter
Låt svalna ett par minuter och servera sedan tillsammans medvaniljglass. Dra av kastrullen från plattan, bryt chokladen i mindre bitar och låt dem smälta i smöret
Servera denna härlighet till vaniljglassoch den ljumna salta kolasåsen. vaniljglass. Dra sedan av från plattan och rör i små tärningar av smöret, samt smaka upp med en nypa flingsalt
1Frosting och topping200 g färskost 50 g smör, rumsvarmt 0,5 dl karamelliserad mjölk (+ 3 msk att ringla över kakan) kokos, rostad flingsalt färska hallon
montera tårtan genom att varva marängbottnar med glass, grädde, kolasåsoch skivad banan och hallon. Den var enkel med bara vaniljkräm, färsk frukt och grädde
Jag har aldrig gjort egen vaniljglass innan, jag har tyckt att det verkat onödigt eftersom det ändå "bara" är vanilj och att det är roligare med en smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.