Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna med smeten till hälften. Tina hallonen om det är frusna och mosa dem med en gaffel innan du blandar dem med
Traditionella vaniljmuffins med det perfekta fluffet och en krämig chokladfrosting på. Med det här inlägget är jag med och tävlar i Månadens Sötsak på temat “Muffins”
Hej, Medina här. Här kommer jag med supergoda cupcakes, detta är en perfekt frosting för er som varken gillar smör eller färskost Muffinsen är saftig och god, mycket vaniljsmak och passar jättebra till marängglasyren
Börja med muffinsen. Börja med att vispa grädden och bakpulvret* hårt i en skål. Blanda cream cheese, florsocker* och vaniljpulver i en annan skål med en slev
Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med. Här kommer receptet på den smörkrämen jag använde för att spackla Mailos ena tårta med
Nästan för god för att motstå under tiden man gör den, kan jag meddela…. Chokladsmörkräm. Det här är en riktigt chokladig smörkräm som blir helt magiskt god både som fyllning i olika småkakor och som frosting till mjuka kakor
Vispa ihop alla ingredienserna med elvisp. Spacklar man ganska tunt räcker krämen till två tårtor men vill du ha tjocka lager får du räkna med att den räcker till en tårta
Ät dem som de är eller garnera dem med frosting. På bilderna har jag spritat cupcakesen med marängfrosting, som smakar som len och fluffig marshmallowsfluff
Erik som fyller tio år idag hade önskat sig ett "USA-kalas" med cupcakes till efterrätt. Sedan droppade jag ännu mindre droppar med mörk blockchoklad ovanpå
När jag får baka helt fritt utan krav blir det gärna grejer med mörk choklad och bär. Nu är jag alltså på gång att utveckla en tårtmeny med rafflande smakkombinationer
Det här är samma recept på som vit chokladsmörkräm men med mörk choklad istället. Jag använder krämen till att spackla tårtor med innan de täcks med sugarpaste eller marsipan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.